przez Hanuska So sty 01, 2011 11:20 pm
[quote="bingo60"]Witam serdecznie!
Bardzo dziękuję za opisany przypadek Twojego ojca,gdyz teraz jestem juz pewien że zrobiłem dobrze.
Otóż, jestem już w trakcie w/w kuracji ,no i jest tak jak opisuje dr Ashkar : rana opuchnieta ,ropa i troche boli ,ale widocznie tak musi być.
Bałem sie czy nie rozprzestrzeni się to na całą nogę,ale na razie jest spokopjnie.
Dziekuję za informacje i pozdrawiam.[/quot
Bylam forumowiczka 15 miesiecy na forum NIA
Antyrak-dr.Dawid Servan-Scheiber-Rak 50 krokow po poznaniu diagnozy -Greg Anderson,Woda utleniona-Iwan Nieumywakin,Uleczyc nieuleczalne-Michal Tombak
RAK NIE JEST CHOROBA-Andreas Moritz,Szkola zdrowia Nadiezda Siemionowa,terapia Gersona,Chemioterapia i radioterapia Zbigniew Wronkowski,Natural Cures Kevin Trudeau+internet.Te ksiazki warto przeczytac . CT of the Chest with Contrast,mialam robione co 3 miesiace(wszystkie wyniki wkleje na forum)Raz w miesiacu robilam morfologie,przy pierwszej chemi ,krwinki biale spadly do 1.8
Nastepne wyniki morfologii krwinki biale 4,9.panie dr.RAK PLUC DROBNOKOMORKOWY jest rakiem nie operacyjnym(small cell UNDIFFERENTIATED(Oat Cell CARCINOMA -dziwne ze pan o tym nie wie, dlatego natychmiast zaczelam brac sode z syropem klonowym jestem jawnym przykladem ze ten sklad rozsypal moj guz,na zdjeciach bedzie to widoczne,i w opisie.
II-etap mojej walki z nieproszonym gosciem,i lekarzami
Tak jak wspomnialam,opinnia mojego lekarza onkologa jestem pacjetem zdrowym z RAKIEM.Nawet przy chemii ,leki ktore dostawalam ,ladowaly do mojej kosmetyczki.ZADNYCH LEKOW <NA DUSZNOSC nigdy nie bralam ,sterydow
Na szklanke wody 10 kropelek wody utlenionej+CELL FOOD(nie bylo dusznosci)
Od lekarza trzeciego kontaktu(nie jest zwolennikiem chemii)ktory skierowal mnie na badanie krwi(celem sprawdzenia poziomu wit.D i B)wynik byl przerazajacy.Polecil mnie natychmiast zmienic klimat(4 godz dziennie pod parasolem w pelnym sloncu nad oceanem.Dzien zaczynalam od 6;00rano ,gimnastyka,brodzenie w wodzie (glebokie wdechy ,jodu)czulam ze rozrywa mi klatke piersiowa,po 4 dniach pobytu psychicznie i fizycznie ,poczulam sie (ZDROWO)Po 10 dniowym pobycie nad oceanem ,powrod do rzeczywistosci.Na "wakacjach"nie proznowalam ,laptop stal sie moim narzedziem codziennej pracy,szukalam dalej; Po przyjezdzie nastepnego dnia bylam juz na CT-contrast -to co zobaczylam EXAM:F-CT chest w contrast guz w rozsypce.EUFORIA,placz
radosci.Bedac na wakacjach wszystko stosowalam ,to co w domu.Wizyta u onkologa ,byla przezemnie ,juz przemyslana CHEMIOTERAPIA STOP!!Bylam straszona ze moje ubezpieczenie nie bedzie pokrywac mojego leczenia(ceny leczenia z kosmosu)BADANIE KROPLI KRWI- GUZ BYL I GO NIEMA (NIEDOWIARY )podwoilam dawke sody z syropem . Znalazlam forum-metoda NIA ASKARA i Alexa Polanskiego(ktory jest czlowiekiem bez zadnych zahamowan moralnych)slawa pieniadz,.Czytajac wpisy BRAJANA
NIE OGLUPIAC ORGANIZMU i BIOSLONE p.SLONECKIEGO-walka moja stala sie latwiejsza.TRZYMALAM SIE SCISLYCH REGUL -suplementy do smieci,gluten FREE .Moja psychika z dnia nadzien stawala sie mocniejsza,i gotowa do dalszej walki.
Moj dr.onkolog czekal na moja decyzje co do chemioterapi,wedlug opinni onkologa i dr.radiologii moj zywot mnial zakonczyc sie w krotkim czasie ,jesli nie podejme decyzji co do dalszego leczenia.Moje wyniki CT contrast byly zupelnie inaczej interpretowane.Wizyta raz w miesiacu u dr.(przeciwnik chemioterapi)mial wglad w te wyniki ,ktory potwierdzil opinnie dr.od KROPLI KRWI(moj guz jest w rosypce)Dr.od radiacji ,calkiem powalil mnie na lopatki musi pani wziac naswietlania na glowe,ktore uchronia pania przed przezutami,zapytalam w jakim procencie to naswietlanie da mi szanse zabezpieczenia przed przezutami,odp.doktora 5%.BYLAM W SZOKU,zla na caly swiatek medyczny.Nie podjelam decyzji,co do naswietlen mojej glowy.Podstawowe ,pytania w czasie naswietlen,na ktore doktor nie potrafil mi dac odpowiedzi ,poprostu nie wiedzial,znajdowalam w internecie.Przy kazdej wizycie ,zalewalam ich pytaniami,byli w szoku odp.NIE WIEM NIKT Z PACJETOW NIE ZGLASZA TAKICH OBIAWOW.To mnie utwierdzilo w moich przekonaniach (ja jestem lekarzem sama dla siebie )oni mi sa tylko potrzebni po to zeby wystawic mi skierowanie na nastepny CT CONTRAST.Wiara w to co robie ,i wyniki pomagaly mi w walce z pokonaniem tak groznej choroby jaka jest RAK.Do calosci mojej walki dodalam cieciorke,piszac o wszystkim co robie jak walcze,wielu forumowiczom (SUPLEMENCIARZE,wlasciciele spa)nie podobalo sie,zaczela sie walka (niszczenie mnie)po w klejeniu na forum dokumentacji potwierdzajacej WYGRANEJ WALKI Z NOWOTWOREM.Czytajac ze ludzie ,ktorzy tylko stosowali cieciorke umieraja,DOZNALAM NASTEPNEGO WSTRZASU-prosilam Alexa o potwierdzenie dokumentacji medycznej jego wypowiedzi ze sa osoby ,ktore tylko przez zastosowanie cieciorki wyszly z raka.WALKA<WALKA trwala do samego konca.(OSZUST)nigdy tej dokumentacji nie w kleil na forum,kilka osob zmarlo w cierpieniach.Nie chce wiecej pisac ,slyszec o tym oszuscie ,i o tych osobach ,ktore przeszly kurs ,i dostaly certyfikat w leczeniu nowotworu przy pomocy cieciorki salony spa,wizyta 250zl.porady jak zrobic dziurke w nodze(FY-Alex)15 czerwca 2010 dzien moich imienin CT nie ma guza ,moje pluca czyste(o czym wiedzialam wczesniej)ostatni Ct robilam w pazdzierniku(PLUCA CZYSTE)Teraz bede robila 2011 luty.Caly czas odrzywiam sie tak jak w czasie leczenia,oczyszczam watrobe ,biore detox+pije koktail warzywny,mikstura p.Sloneckiego Forum BIOSLONE jest moim ulubionym forum ,tam zdobywasz wiedze ,bez klamliwych wypowiedzi,bez kretactwa,bez suplementow,bez oglupiaczy,co zawsze w swoich wypowiedziach na forum BRAJAN pisal.
P.doktorze moja kolezanka ,ktora zapoznalam 4 miesiace temu (rak pecherza)2 lata temu operacja (usuniety pecherz)i czesc wezlow znakomity prof.tylko zajmujacy sie tym przypatkiem,tranfuzja krwi(lekarze nawet nie wiedza o tym ze przy tranfuzji dostajemy krew w ,ktorej nie ma tlenu ,tak potrzebnego rakowcom (TLEN we krwi OD DAWCY TYLKO UTRZYMUJE SIE PRZEZ 12 godz )
CHICAGO uniwersytet(wszelakiej masci specyjalisci)Dla upiekszenia tego co pisze
jej syn jest lekarzem w Chicago O,OO wiedzy,szkoda mnie tego czlowieka ,jego matka konala on nie byl w stanie jej pomoc.Wyznal mi nastepny sekret ze on w tej calej medycynie jest tylko pionkiem, kazdy pobyt jej w szpitalu on warowal 24 na dobe,nic wiecej nie byl w stanie jej pomoc,chodzilam do niej do szpitala obserwowalam ,lekarzy co robia ,zeby ulzyc jej w cierpieniach,w ciagu 5 dni bylo ich 12 (MANY MANY)do ostatniego wydechu.Syn kolezanki ,po jej smierci byl tak rozalony ,doszedl do wniosku (Jaki zemnie lekarz )mam liste lekow na kazda chorobe i wypisuje chorym recepte,i tyle lat musialem sie uczyc,zeby doczekac sie
(chwili ze moja matka konala na moich oczach ,a ja doktorek po studiach medycznych
nie moge jej pomoc z ta wiedza ktora zdobylem .Wiedz kochani czytajcie ,zdobywajcie wiedze ,probujcie WY JESTESCIE NAJLEPSZYM LEKARZEM DLA SIEBIE,WY TYLKO WY WIECIE JAK SIE CZUJECIE.MOJ ONKOLOG POWIEDZIAL JOLANTA Z TEGO WNIOSEK ZE NAWET W ONKOLOGII DOBRZE ze sa tacy pacjeci jak ty (uperta )przerwalas chemioterapie.WYGRALAS WALKE Z RAKIEMi zyjesz.Ta wiadomosc szybko rozeszla sie w szpitalu,tel. pielegniarek z prosba o wizyte w moim domu,(maja w rodzinie z choroba nowotworowa jak ,i co ja robilam,do dnia dzisiejszego.Cd.nas